Z přírody to nejlepší
Rozmanitost a potěšení
ve stále nových dimenzích
Ireks
Cesky> VÝROBKY> Běžné a jemné pečivo> Přípravky a směsi pro jemné pečivo a koblihy

Přípravky a směsi pro jemné pečivo a koblihy

Berlinermix 25

Kompletní směs se sušenými vejci určená pro výrobu koblih a smaženého jemného pečiva. Zajišťuje vynikající stabilitu klonků při smažení a dodává výrobkům velký objem.
Dávkování: 25 %

Diapol 107

Osvědčený sladový zlepšující přípravek se sušeným mlékem a syrovátkou pro výrobu zejména jemného pečiva.
Dávkování: 5 - 7 %

JP Aroma

Pro výrobu jemného pečiva.
Dávkování: dle potřeby

Kobliha 15 (bez vajec)

Patnáctiprocentní koncentrát pro výrobu koblih s čerstvými vejci.
Dávkování: 15 %

Koblihová směs Enzyma 30% NOVÁ

Třicetiprocentní směs pro jednoduchou výrobu koblih a jemného pečiva zajišťující stabilitu při kynutí, smažení a pečení.
Dávkování: 30 %

MELLA SOFT DELUXE

Směs pro výrobu "soft" jemného pečiva.
Dávkování: 20 %

Směs JPM

Kompletní směs určená pro výrobu jemného pečiva s máslovým aroma. Směs zaručuje jednoduchou přípravu a vysokou kvalitu výrobků.
Dávkování: 15 %

Softisimo

Zlepšující přípravek určený zejména pro průmyslovou výrobu jemného pečiva s prodlouženou vláčností a "soft kvalitou".
Dávkování: 1,5 - 2 % na použitou mouku

VitalSoft JP

Zlepšující přípravek pro "soft" jemné kynuté pečivo.
Dávkování: 1 %