Raffinierte Rezepturen und Ideen für erlesene Back- und Braukultur
Z přírody to nejlepší
Ireks
Cesky
  • Z přírody to nejlepší –
    pro rozmanitost, kvalitu a požitek
  • Z přírody to nejlepší –
    pro rozmanitost, kvalitu a požitek
  • Z přírody to nejlepší –
    pro rozmanitost, kvalitu a požitek
  • Z přírody to nejlepší –
    pro rozmanitost, kvalitu a požitek
  • Z přírody to nejlepší –
    pro rozmanitost, kvalitu a požitek
  • Z přírody to nejlepší –
    pro rozmanitost, kvalitu a požitek

IREKS ENZYMA přeje krásné Vánoce...

… a děkuje za Vaši důvěru a věrnost, stejně jako za dobrou spolupráci v uplynulém roce!

Objednejte si náš newsletter

Nechte si pravidelně zasílat produktové novinky, receptury, pozvánky na semináře a inspiraci.

Recept měsíce

Inspirujte se každý měsíc pekařskými i cukrářskými recepty od našeho vývojového týmu.

Kontaktujte naše technology

Náš tým technologů je připraven Vám pomoci s uvedením novinek do výroby i s optimalizací provozu.

MONTANA

Profesionální potahovací a modelovací cukrářská hmota na bázi sušeného mléka bez konzervantů.

Změna z IFS na FSSC

Pro udržení a neustálé zvyšování úrovně kvality je nyní společnost IREKS certifikována podle standardu kvality FSSC 22000.