 VEGAN aneb CUKRAŘINA BEZ ŽIVOČIŠNÝCH PRODUKTŮ
Připravili jsme pro Vás celkem 3 novinky na výrobu těch nejlěpších cukrářských výrobků bez živočišných produktů. Jednou z těchto novinek je univerzální směs VEGAN MIX na korpusy, další dvě VEGAN CREME BASIC a VEGAN CREME CHOCO pak slouží zejména na přípravu krémů.
-
korpusy, pláty, sušenky, kokosky, buflery apod.
-
přidáte jen vodu a olej
-
pro tmavé varianty použijete kakao
-
možnost přípravy různých variant (kokosové, ořechové apod.)
 -
různé typy krémů
-
výborná šlehatelnost
-
stabilita hotových krémů
-
univerzální použití
-
základní použití jen s vodou
-
možnost kombinace s rostlinnými tuky
-
ochucení pomocí cukrářských past, ovocných náplní nebo alkoholu

Nabízíme řadu tradičních výrobků:
 Dort Meda klasik  |  |  Modelovaná brambora  |  |  Likérová špička (margarín)  |
Ale také spoustu moderních dezertů:  Dezert Piňa Colada  |  |  Tiramisu  |  |  Čokoládovo-višňový dort  |
A čajového pečiva:  Kokosové oválky  |  |  Kakaová srdíčka s nugátem  |  |  Hvězdičky s marcipánem  |
Celkem pro Vás máme připravených přes 30 veganských receptur, které jsou k nerozeznání od klasických dezertů obsahujících živočišné produkty. Některé z těchto receptur, viz obrázky výše, naleznete ZDE.
|  |  |