Z přírody to nejlepší
Novinky společnosti IREKS:
být celosvětově v obraze
Ireks
Cesky> NOVINKY> Speciál 2012: Kvasy a slady

Speciál 2012:
Kvasy a slady: opravdové poklady pro pekaře

Vůně a chuť výrobků jsou základními podmínkami úspěchu každého pekařství.

Co vám můžeme nabídnout?

Kvasy a slady vyráběné společností IREKS umožňují vývoj nových rozličných druhů chleba a pečiva s naprosto výjimečným chuťovým profilem a současně přispívají k zachování stálé kvality pekařských výrobků i v případě kolísající jakosti základních surovin.

Leden 2012: Původ kvasů

Únor 2012: Kvasy a pravidlo množení společnosti IREKS

Březen 2012: Svět kvasů

Duben 2012: Fermentace kvasů – unikátní proces

Květen 2012: Dnešní moderní výroba kvasů

Červen 2012: IREKS kvasy – rozmanitost dle požadavků zákazníků

Červenec 2012: Slad pro pivovarnictví a pekárenství

Srpen 2012: Co jsou to sladové extrakty?

Září 2012: Speciální slady – rozmanitost obilí

Říjen 2012: Světlé pekařské sladové výrobky

Listopad 2012: Tmavé pekařské sladové výrobky

Prosinec 2012: Kvasy a slady: přírodní základy pro váš úspěch