Přeskočit navigaci
Z přírody to nejlepší
Použití
souborů cookies
Abychom naše webové stránky navrhovali atraktivně a byli jsme je schopni neustále vylepšovat, využíváme cookies. Více informací na toto téma lze nalézt v naší
"Politice ochrany údajů"
.
Pokračovat
Novinky společnosti IREKS:
být celosvětově v obraze
Česká Republika
WORLDWIDE
Asia-Pacific
Belgium
Brasil
Danmark
Deutschland
España
France
Hrvatska
Italia
Magyarország
Nederland
Österreich
Polska
Россия
Portugal
România
Slovensko
Srbija
Türkiye
United Kingdom/Ireland
USA/Canada
中文
O NÁS
O koncernu IREKS
IREKS historie
IREKS filosofie
IREKS mezinárodní pojetí
IREKS ENZYMA - historie
Napište nám
Podporujeme
VÝROBKY
Výrobky
Běžné a jemné pečivo
Cereální výrobky
VitalFit
Chléb a sladové výrobky
Náplně cukrářské a pekařské
Bez E – suroviny bez přídatných látek
Přípravky a směsi pro cukrářské korpusy a výrobky
Zmrzliny Gelatop
Pečivo bez lepku
DIANA – suroviny slazené pouze fruktózou
Margaríny a oleje
Ostatní suroviny
RECEPTURY
Inspirace
KVALITA
IREKS kvalita
Politika kvality a politika bezpečnosti potravin
IREKS bezpečnost surovin
IREKS Hi - Tech výroba
IREKS koncept HACCP
IREKS certifikace ISO 9001
FSSC 22000-certifikace
IREKS ENZYMA Certifikace ISO 9001
IREKS ENZYMA Certifikace FSSC 22000
SLUŽBY
IREKS služby
IREKS silný zákaznický servis
Partnerské firmy po celém světě
IREKS semináře a školení
IREKS všestranná podpora
NOVINKY
Všechny novinky
Pekařské novinky
Cukrářské novinky
Zmrzlinové novinky
IREKS & Lubeca: Odborníci na čokoládu²
Oceněné výrobky 2022
Změna z IFS na FSSC
Newsletter - registrace
Jsme online
KONTAKTY
Sídlo a vedení společnosti
Výrobní závod Kroměříž
Obchodní a technologický tým
HLEDAT
Cesky
NOVINKY
Cukrářské novinky
Sandra MRKVÁČ
NOVINKY
Všechny novinky
Pekařské novinky
Cukrářské novinky
Sandra MRKVÁČ
Sandra - ŠPENÁT
Vegan
Lubeca
Čtvero ročních období
Chocolate de Luxe
Sandra
Zmrzlinové novinky
IREKS & Lubeca: Odborníci na čokoládu²
Oceněné výrobky 2022
Změna z IFS na FSSC
Newsletter - registrace
Jsme online
Nahrát neomezenou verzi
Podtrhnout všechny linky
Náhled před tiskem
Sandra MRKVÁČ
směs pro přípravu mrkvových korpusů
dobře se kombinuje s čokoládou, ořechy, kokosem a sušenými plody
jednoduchým způsobem připravíte zajímavé dezerty.
Dort MRKVÁČ
Řez mrkváč s ořechy
Čokoládový řez mrkváč
Řez mrkváč s kokosem
Receptury:
Dort Mrkváč
Řez mrkváč s ořechy
Čokoládový řez mrkváč
Řez mrkváč s kokosem
Nahrát neomezenou verzi
Podtrhnout všechny linky
Náhled před tiskem
© Copyright 2023 by IREKS GmbH
Domů
Kontakt
Ochrana dat
Tvorba