Z přírody to nejlepší
Rozmanitost a potěšení
ve stále nových dimenzích
Ireks
Cesky> VÝROBKY> Běžné a jemné pečivo> Přípravky pro běžné pečivo

Přípravky pro běžné pečivo

14 přístupů
Stránka [1 ze 2]
<<<°1°2°>>>
Pokračovat na straně

Diapol - PX

Přípravek s vysokým obsahem sladu pro výrobu běžného pečiva.
Dávkování: 3 %

Diapol 110

Osvědčený sladový přípravek pro výrobu mléčného běžného pečiva.
Dávkování: 7 %

Diapol 111

Osvědčený přípravek k výrobě tukového pečiva s obsahem vlákniny.
Dávkování: 5 %

Diapol MAX

Přípravek určený pro výrobu běžného pečiva, zejména ražených tvarů. Vyrovnává nekvalitu mouk.
Dávkování: 1 - 2 %

Diapol CH 100

Osvědčený sladový přípravek se sušenou syrovátkou k výrobě malého žitného pečiva.
Dávkování: 5 - 7 %

Malzhit Plus

Kombinovaný přípravek pro pšeničné pečivo. MALZHIT PLUS dává záruku výrobní jistoty a stálé kvality pečiva s vynikající chutí a optimálním vzhledem.
Dávkování: 1 - 2 %

Pasát

Univerzální sladový přípravek s optimalizovaným výkonem pro výrobu všech druhů pšeničných výrobků.
Dávkování: 0,8 - 1 %

Perfekt 3

Tradiční sladový přípravek vhodný pro univerzální použití k výrobě běžného i jemného pečiva. Zaručuje dosažení výrazné chuti a vůně výrobků.
Dávkování: 1,5 - 2 %

Perfekt 2000

Univerzální zlepšující přípravek k výrobě pečiva.
Dávkování: 0,7 - 1 %

Rolihit

Přípravek bez přídatných látek pro výrobu běžného pečiva.
Dávkování: 0,8 - 1 %
14 přístupů
Stránka [1 ze 2]
<<<°1°2°>>>
Pokračovat na straně