Z přírody to nejlepší
Rozmanitost a potěšení
ve stále nových dimenzích
Ireks

Přípravky pro cukrářské výrobky

14 přístupů
Stránka [1 ze 2]
<<<°1°2°>>>
Pokračovat na straně

Colco

Emulgátor určený pro cukrářské šlehané hmoty, ve kterých zlepšuje jejich nášleh.
Dávkování: 1 - 1,5 % na hmotu

Invertní cukr s medem

Invertní cukr se včelím medem.
Dávkování: dle receptur

Karamelová pasta

Přípravek k plnění a polévání sušenek, čokoládových, cereálních a cukrářských výrobků, zmrzliny atd.
Dávkování: dle receptur

KREMSTABIL Čokoláda

Ztužovač smetany ke šlehání nebo rostlinných krémů ke šlehání.
Dávkování: dle receptur

KREMSTABIL Jahoda

Ztužovač smetany ke šlehání nebo rostlinných krémů ke šlehání.
Dávkování: dle receptur

KREMSTABIL Malina

Ztužovač smetany ke šlehání nebo rostlinných krémů ke šlehání.
Dávkování: dle receptur

KREMSTABIL Tiramisu

Ztužovač smetany ke šlehání nebo rostlinných krémů ke šlehání.
Dávkování: dle receptur

Saftbinder

Univerzální zahušťovací přípravek k výrobě ovocných náplní. Náplně se SAFTBINDEREM jsou stabilní při pečení, vhodné pro zamrazování a pevné při krájení.
Dávkování: dle receptur

Sanett

Želatina v prášku ke ztužení smetany a rostlinných krémů.
Dávkování: dle receptur

Schimmelfeind

Konzervační přípravek pro pekařské a cukrářské výrobky s trvanlivostí delší než 5 dnů.
Dávkování: max. 2 g / kg výrobku
14 přístupů
Stránka [1 ze 2]
<<<°1°2°>>>
Pokračovat na straně