Raffinierte Rezepturen und Ideen für erlesene Back- und Braukultur
Z přírody to nejlepší
Ireks
Cesky> VÝROBKY> Margaríny a oleje

Margaríny a oleje

11 přístupů
Stránka [1 ze 2]
<<<°1°2°>>>
Pokračovat na straně

Eisella KREM

Polotovar k výrobě lehkých tukových a máslových krémů.
Dávkování: dle potřeby

Enzyma Filling

Tuk pro výrobu trvanlivých krémů. Lze kombinovat s máslem a margaríny.
Dávkování: dle potřeby

ENZYMA FRIT

Rostlinný palmový olej na smažení a fritování vyznačující se vysokou tepelnou stabilitou.
Dávkování: dle potřeby

Margarine "clean label" SELECTA 80 MB

Margarín bez přídatných látek (tzv. éček) k použití v cukrářské výrobě.
Dávkování: dle potřeby

Margarine MAESTRA KREMOWA WHITE 80% MB

Margarín k použití v cukrářské výrobě do krémů, dezertů a náplní.
Dávkování: dle potřeby

Margarine MAESTRA PUFF PASTRY NH 80% MB

Tažný margarín pro výrobu listových a plundrových výrobků včetně croissantů.
Dávkování: dle potřeby

Margarine Puff Pastry BOLERO HARD NH

Tažný margarín pro výrobu listových a plundrových výrobků včetně croissantů.
Dávkování: dle potřeby

Margarine UNIWERSALNA 80%

Margarín k použití při výrobě cukrářských hmot a těst.
Dávkování: dle potřeby

Meister Gold Softin

Pastovitý tuk k výrobě kynutých a třených hmot.
Dávkování: dle potřeby

Vepřové sádlo

Vepřové sádlo hřbetní 100 %.
Dávkování: dle potřeby
11 přístupů
Stránka [1 ze 2]
<<<°1°2°>>>
Pokračovat na straně