Z přírody to nejlepší
Rozmanitost a potěšení
ve stále nových dimenzích
Ireks
Cesky> VÝROBKY> DIANA – suroviny slazené pouze fruktózou

DIANA – suroviny slazené pouze fruktózou

Etikety nové řady DIANA, „Slazeno pouze fruktózou“, jsou nově doplněny větou: „Konzumace potravin obsahujících fruktózu vede k menšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi ve srovnání s potravinami obsahujícími sacharózu nebo glukózu.“ Toto schválené zdravotní tvrzení lze použít u sladkých potravin, ve kterých je sacharóza nebo glukóza nahrazena fruktózou tak, že dojde ke snížení obsahu glukózy nebo sacharózy alespoň o 30 % (v našem případě nahrazujeme sacharózu fruktózou stoprocentně). Text tohoto tvrzení naleznete v NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 536/2013 ze dne 11. června 2013, jež vešlo v platnost 2. 1. 2014.

13 přístupů
Stránka [1 ze 2]
<<<°1°2°>>>
Pokračovat na straně

DIANA Cukrářská Komplet

Slazeno FRUKTÓZOU A ISOMALTULÓZOU. Kompletní směs se sušeným vaječným obsahem slazená fruktózou a isomaltulózou určená pro cukrářské výrobky. Dle doporučených receptur lze jednoduše připravit výrobky z třených a šlehaných hmot. Isomaltulóza je zdrojem glukózy a fruktózy.
Dávkování: dle receptur

DIANA Isabela - stabilizátor tvarohu

Slazeno pouze FRUKTÓZOU. Velmi účinný, chuťově a aromaticky vyvážený stabilizátor tvarohu slazený pouze fruktózou určený pro výrobu pekařské tvarohové náplně. V kombinaci s kynutým těstem vyrobeným se směsí "DIANA Směs pro jemné pečivo" lze dle doporučených receptur upéct velmi chutné koláče, šátečky a záviny. Konzumace potravin obsahujících fruktózu vede k menšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi ve srovnání s potravinami obsahujícími sacharózu nebo glukózu.
Dávkování: Tvaroh měkký odtučněný 1000 g • DIANA Isabela - stabilizátor tvarohu 430 g • Voda pitná 600 g

DIANA Light směs

Slazeno pouze FRUKTÓZOU. Speciální směs slazená pouze fruktózou určená k bezproblémové výrobě kynutého jemného pečiva. Se směsí DIANA dle doporučených receptur lze upéct výborné vánočky a briošky, v kombinaci s pekařskými náplněmi DIANA pak koláče, šátečky a záviny vynikající chuti.Konzumace potravin obsahujících fruktózu vede k menšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi ve srovnání s potravinami obsahujícími sacharózu nebo glukózu.
Dávkování: dle receptur

DIANA Linecká náplň červená

Slazeno pouze FRUKTÓZOU. Cukrářská náplň s výraznou chutí a vůní po směsi zahradního ovoce slazená pouze fruktózou určená pro použití v cukrářských výrobcích, např. linecká kolečka. Konzumace potravin obsahujících fruktózu vede k menšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi ve srovnání s potravinami obsahujícími sacharózu nebo glukózu.
Dávkování: dle receptur

DIANA Linecká náplň žlutá

Slazeno pouze FRUKTÓZOU. Cukrářská náplň s výraznou chutí a vůní po meruňkách slazená pouze fruktózou určená pro použití v cukrářských výrobcích, např. linecká kolečka. Baleno v ochranné atmosféře. Konzumace potravin obsahujících fruktózu vede k menšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi ve srovnání s potravinami obsahujícími sacharózu nebo glukózu.
Dávkování: dle receptur

DIANA Linecká směs

Slazeno pouze FRUKTÓZOU. Kompletní směs slazená pouze fruktózou k přípravě širokého sortimentu výrobků typu čajového pečiva. Konzumace potravin obsahujících fruktózu vede k menšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi ve srovnání s potravinami obsahujícími sacharózu nebo glukózu.
Dávkování: dle receptur

DIANA Maková náplň

Slazeno pouze FRUKTÓZOU. Maková náplň v suchém stavu slazená pouze fruktózou určená pro pekařské a cukrářské výrobky. Určeno pouze pro další zpracování. Konzumace potravin obsahujících fruktózu vede k menšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi ve srovnání s potravinami obsahujícími sacharózu nebo glukózu.
Dávkování: 1000 g směsi na 650 ml vody

DIANA Mella*Fruit Jablečná krouhanka

NEPŘISLAZOVANÁ SACHARÓZOU! Tradiční pekařská surovina s garantovaným složením - přirozeně bez obsahu sacharózy a nedoslazovaná.
Dávkování: dle receptur

DIANA Mella*Fruit Jablková

Slazeno pouze FRUKTÓZOU. Termostabilní jablková náplň se skořicí vyvážené chuti slazená pouze fruktózou určená pro použití v pekařských a cukrářských výrobcích. Zejména v kombinaci se směsí „DIANA Směs pro jemné pečivo“ a „DIANA Cukrářská Komplet“ lze snadno připravit pečivo vynikající kvality. Konzumace potravin obsahujících fruktózu vede k menšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi ve srovnání s potravinami obsahujícími sacharózu nebo glukózu.
Dávkování: dle receptur

DIANA Mella*Fruit Švestková povidlová

Slazeno pouze FRUKTÓZOU. Termostabilní švestková povidlová náplň výborné chuti slazená pouze fruktózou určená pro použití v pekařských a cukrářských výrobcích. Zejména v kombinaci se směsí „DIANA Směs pro jemné pečivo“ a „DIANA Cukrářská Komplet“ lze snadno připravit pečivo vynikající kvality. Baleno v ochranné atmosféře. Konzumace potravin obsahujících fruktózu vede k menšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi ve srovnání s potravinami obsahujícími sacharózu nebo glukózu.
Dávkování: dle receptur
13 přístupů
Stránka [1 ze 2]
<<<°1°2°>>>
Pokračovat na straně