Z přírody to nejlepší
Rozmanitost a potěšení
ve stále nových dimenzích
Ireks
Cesky> VÝROBKY> Náplně cukrářské a pekařské> Cukrářské náplně suché, tekuté a přípravky do náplní

Cukrářské náplně suché, tekuté a přípravky do náplní

31 přístupů
Stránka [1 ze 4]
Pokračovat na straně

Arašídová termostabilní náplň

Arašídová náplň pro plnění pekařských a cukrářských výrobků.
Dávkování: dle receptur

Backremin

Výrobek k přípravě termostabilního krému za studena, vhodný k plnění hotových i pečených výrobků.
Dávkování: 400 g na 1 l studené vody

Creme Venezia

Přípravek pro výrobu krému s vanilkovou příchutí studenou cestou - vhodný i pro pečení a zamrazování.
Dávkování: 400 g na 1000 g vody

Creme Mild

Přípravek pro výrobu vanilkového krému studenou cestou - vhodný i pro pečení a zamrazování.
Dávkování: 400 g směsi na 1 litr vody

Heinzel Walnuss

Hotová směs pro racionální výrobu náplně z vlašských ořechů, která se používá pro kynutá, plundrová a listová těsta. Možné použít i jako posyp.
Dávkování: dle receptur

Isabela citronová

Stabilizátor tvarohu s citronovou příchutí. Slouží k rychlé a jednoduché přípravě tvarohové náplně. Výborně vyrovnává různorodou kvalitu tvarohu.
Dávkování: dle receptur

Isabela vanilková

Stabilizátor tvarohu s vanilkovou příchutí. Slouží k rychlé a jednoduché přípravě tvarohové náplně. Výborně vyrovnává různorodou kvalitu tvarohu.
Dávkování: dle receptur

Kaltkrém s příchutí tvarohu

Krém připravovaný za studena s příchutí tvarohu.
Dávkování: dle receptur

Lísko - oříšková náplň

Suchá směs pro přípravu jádrovo-oříškové náplně s výraznou chutí a vůní po lískových oříšcích. Vhodná do všech typů pekařských výrobků. Možné použít i jako posyp.
Dávkování: dle receptur

Maková náplň - Speciál

Suchá maková směs určená pro výrobu tradiční makové náplně.
Dávkování: dle receptur
31 přístupů
Stránka [1 ze 4]
Pokračovat na straně